Header image

Online platform Duurzaam Winterswijk gelanceerd

WINTERSWIJK - Dinsdag 5 maart lanceerde de gemeente Winterswijk het online platform Duurzaam Winterswijk tijdens een bijeenkomst in het gemeentekantoor. De nieuwe wethouder Tineke Zomer opende deze avond en het platform werd gezamenlijk met de zaal gelanceerd.

Het platform Duurzaam Winterswijk is een digitaal plein, bedoeld om kennis over duurzaamheid lokaal te delen en ervaringen uit te wisselen. Het platform is een plek voor iedereen in Winterswijk die zich wil inspannen voor een energieneutraal Winterswijk en een duurzame samenleving.

U kunt op het platform met elkaar in gesprek gaan of discussiëren op het forum. Daarnaast kunnen duurzame ideeën worden opgestuurd via de ideeënbus en kunt u een andere inwoner of lokale organisaties nomineren voor de duurzaamheidsprijs. In de agenda vindt u verschillende duurzame activiteiten uit de omgeving en op de blogpagina delen anderen met u hun verhaal. Ook zijn er thema pagina’s met verschillende onderwerpen op het gebied van duurzaamheid.

Benieuwd geworden naar het platform? Neem dan een kijkje op www.duurzaamwinterswijk.nl en doe mee! Lees hier ook de blog van wethouder Zomer. De toekomst maken we namelijk samen!Ander nieuws