Header image

Gelre FM Sport doet verslag van na-competitie

ACHTERHOEK - Voor veel voetballers in de Achterhoek zit het seizoen er op. Een aantal strijdt vanaf vandaag nog in de na-competitie voor promotie en/of degradatie. Gelre FM Sport doet zondagmiddag live verslag van deze wedstrijden.

Longa'30 speelt in de eerste ronde van de na-competitie tegen het Amersfoortse Hoogland. De ploeg van trainer Erik Zandstra probeert middels drie wedstrijden te promoveren richting de hoofdklasse. In de na-competitie wordt gespeeld volgens een knock-out systeem, dus bij een verlies zijn de Lichtenvoordenaren ook meteen uitgeschakeld.

Vios Beltrum kent een goed einde van het seizoen en mag ook deelnemen aan de na-competitie. Het speelt zondagmiddag op het eigen sportpark De Sonders tegen HC'03 uit Drempt. De ploeg van Manfred Graven gaat proberen om via de na-competitie te promoveren naar de derde klasse.

Ook voor sportclub Neede zit er een toetje in aan het einde van de competitie. De vijfdeklasser wil dol graag terug naar de vierde klasse en hoopt dit via de na-competitie te bewerkstelligen. Zondagmiddag gaan de Needenaren op bezoek bij Loo. Vertrekkende trainer Stijn Kistemaker hoopt met een prijs af te sluiten bij Sportclub Neede.

Deze wedstrijden zijn zondagmiddag voor de thuisblijvers tussen 14.00 en 17.00 uur te volgen in Gelre FM Sport op Gelre FM.

Klik hier om de webplayer te openen



Ander nieuws