Header image

Derde Editie Zommerrun Silvolde

SILVOLDE - Zaterdag 17 juni aanstaande vindt de 3e editie van de Zommerrun in Silvolde plaats. Een kleurrijk evenement met een parcours dwars door de straten van Silvolde bestemd voor jong en oud en ook nog eens gekoppeld aan een goed doel: Hersenletsel on tour.  

 

Wie?                   
De Zommerrun is er voor iedereen: kinderen, volwassenen, beginnend en ervaren sporters. Er wordt geprobeerd de doelgroep zo breed mogelijk te houden om het voor iedereen interessant te maken om mee te doen en in beweging te komen.

 

Wat?
De Zommerrun is een sportevenement dwars door Silvolde waarbij kleurpoeders en muziek wordt verspreid, gekoppeld aan een jaarlijks wisselend goed doel. De Zommerrun bestaat uit een Kidsrun en een Volwassenen run.

 

Waar?
De Zommerrun bestaat uit een parcours van 2,5 kilometer welke 1, 2 of 3 keer gerend kan worden. De volledige route is op de volgende pagina te vinden. Op het parcours bevinden zich 4 kleurpunten en verschillende muziekpunten met DJ’s en bands.

 

Wanneer?
De Zommerrun vindt zaterdag 17 juni aanstaande plaats. De Kidsrun start om 18.30 uur en de Volwassenrun start om 19.15 uur.

 

Waarom?
De Zommerrun is opgezet om Silvolde kleur te geven, om bewoners en geïnteresseerden te vermaken met een leuk evenement, om jong en oud aan het bewegen te krijgen en natuurlijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij door middel van het steunen van een goed doel. Dit jaar rennen ze voor het goede doel: Hersenletsel on tour, meer informatie hierover is te vinden op onze website.

 

Meer informatie:
Informatie is te vinden op de volgende pagina en op de website www.zommerrun.nl, daarnaast staan ze u uiteraard graag persoonlijk te woord (Suzanne Kloosterman 06-292 696 33).



Ander nieuws