Header image

Bousema/Lochem verliest Gelderse derby bij A1 Biljarts

LOCHEM - De driebandenspelers van het Lochemse Bousema/Lochem hebben voor de tweede keer op rij een nederlaag geleden. Was vorige week ‘t Hartje van Wanrooy met 2-6 te sterk, nu verloor het team met dezelfde cijfers de Gelderse derby bij A1 Biljarts in Apeldoorn.

 

“Halverwege zag het er niet slecht uit voor ons. Stefan Galla speelde een goede partij tegen Ronny Lindeman en won deze afgetekend met 21-40 in 17  beurten en op de andere speelde John Schollink niet slecht, maar had moeite met het verdedigende spel van Henk Blauwblomme, waardoor het na twee partijen 2-2 stond door een 40-25 verlies in 26 beurten”, aldus captain Ronny Hazewinkel. 

 

In het tweede deel was Christian Rudolph namens de ploeg uit Apeldoorn duidelijk te sterk voor Martin Horn en won deze in 19 beurten met 40-20. “Het was nog twijfelachtig of Horn kon spelen. Hij was de gehele week ziek geweest, maar gaf toch aan fit genoeg te zijn voor deze partij”. Verlies of remise moest toen komen uit de partij tussen Martien van der Spoel en Wesley de Jaeger. “Het was een partij die alle kanten op kon en even leek het erop dat De Jaeger na een serie van acht de bovenliggende partij zou worden, maar door kleine foutjes finishte Van der Spoel toch als eerste. In de nabeurt moest Wesley er drie maken, maar kwam niet verder dan twee caramboles maar wel 24 beurten. Het team moyenne was prima, maar helaas staan we wel weer met lege handen”, aldus Hazewinkel.



Ander nieuws