Header image

Belangrijke wedstrijd voor Bousema/Lochem tegen STZ Zundert

LOCHEM - Voor komende zondag staat voor het team van Bousema/Lochem de belangrijke wedstrijd tegen STZ Zundert op het programma. Na de resultaten van afgelopen weekend is de ploeg van Ronny Hazewinkel nog altijd niet zeker van klassenbehoud en is de tegenstander nog volop in de race om de play-off wedstrijden om het kampioenschap te behalen.

“In Zundert bleef ik met mijn team met 2-6 wel aan de goede kant van de score, maar nu de tegenstander weer volop in de race is voor een play-off plaats na de gewonnen wedstrijd afgelopen zondag tegen koploper S.I.S. dan zullen we opnieuw vol aan de bak moeten om minimaal één punt in eigen huis te houden”.

Hazewinkel heeft ten opzichte van de eerste wedstrijd zijn team niet gewijzigd en verwacht dat ook de tegenstander in de sterkste opstelling naar Lochem komt. Dit houdt in dat Wesley de Jaeger opnieuw Raymon Groot tegen komt, Stefan Galla speelt tegen de altijd sterke Barry van Beers, Martin Horn mag het opnemen tegen Peter Ceulemans en de partij tussen de beide kopmannen gaat tussen Murat Naci Coklu en Roland Forthomme.

De eerste twee partijen beginnen ook deze zondag om 13:00 uur.



Ander nieuws