Header image

Paasfestijn in Groenlo

GROENLO - Eerste paasdag, 21 april 2019, vindt er bij Leemland weer een gezellig paasfestijn plaats met roofvogeldemonstraties, kinderactiviteiten en een rijk aanbod aan stands.

Tussen 10.30u en 16.30u wordt een diversiteit aan producten te koop aangeboden op het rolstoelvriendelijke marktterrein. De variatie aan deelnemers is groot, het aanbod is zeer divers te noemen!

Bij een vuurkorf of terrasverwarmer kan genoten worden van verschillende lekkernijen en geluisterd worden naar muziek. Natuurlijk mag de paashaas niet ontbreken!

Als verrassing zijn er dit jaar roofvogeldemonstraties met valken, buizerds, uilen, arenden en gieren. Kinderen kunnen ook met enkele dieren op de foto.

Handletteren is een letterlijke kunst. Eerste Paasdag kan er geoefend worden met tips en trucs waar men thuis mee verder kan.

Kinderactiviteiten horen natuurlijk ook bij het Paasfestijn: een paaseierenspeurtocht, marshmallows roosteren of een broodje bakken boven een vuurkorf, schminken, figuurballonnen, een springkussen, speeltoestellen, spelmaterialen, etc. Er zijn ook dieetproducten verkrijgbaar, zoals glutenvrij & lactosevrij brooddeeg.

Leemland is beide paasdagen geopend van 10.00u tot 18.00u. Gratis parkeren, toegang en WiFi. Adres: Koerboom 7A, 7142 JB Groenlo. Meer informatie: www.leemland.nl, www.facebook.com/leemland, info@leemland.nl, 0544-795022 of 06-28107830.

 

Gesprek met Sandra Zieverink:
Ander nieuws