Header image

Ludieke actie van De Reservebank in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - In verband met het onverwachts tragisch overlijden van een de leden van Longa 30 heeft De Reservebank besloten alle activiteiten uit respect voor de nabestaanden voor onbepaalde tijd op te schorten.

Onderstaande activiteit gaat voorlopig dus ook niet door!

De Reservebank is een club van en voor vrienden van Longa 30 met als doel een reservepotje te genereren. Hiervoor doneert iedere reserve per jaar honderd euro en krijgt daarvoor, naast grootse waardering, een seizoenskaart en het clubblad, ook een uitnodiging voor de nu al legendarische oergezellige “natt’n aovond”.

Mogelijke reserves zijn leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders van jeugdspelers, supporters en inwoners van Lichtenvoorde en (verre) omstreken, eigenlijk iedereen die Longa 30 een warm hart toedraagt en dat met een jaarlijkse donatie wil onderstrepen. De Reservebank kent geen bankgeheim en de namen van de reserves worden dan ook gewoon op de website vermeld.

Tijdens de Zomermarkt zal De Reservebank in samenwerking met eigenaar Ronald Kruip koffie serveren op het terras van Café de Kruup. Door het bestellen van een heerlijke espresso, cafe crème of cappuccino ondersteunt u deze ludieke actie en een groot deel van de opbrengst wordt door de ondernemer op De Reservebank gezet. Ronald Kruip, fanatiek Longa supporter, stelt hiermee De Reservebank in staat zichzelf nogmaals te presenteren en nieuwe reserves aan zich te binden.

Deze ludieke actie wordt mede mogelijk gemaakt door enkele lokale bedrijven; Beukenhorst Koffie en WMF Nederland zorgen voor de koffie, Albert Hein Roel Kruip levert zijn aandeel, Pepsi en Vrumona steunen het initiatief en uiteraard gastheer Ronald Kruip zelf.

Natuurlijk kan men zich ook tijdens de Zomermarkt onder het genot van een heerlijke kop koffie aanmelden als lid van De Reservebank, de leiding heeft dan ook goede hoop dat voor het begin van het nieuwe seizoen een flink aantal extra reserves kunnen worden bijgeschreven.

Een aanmeldingsformulier en het reglement zijn te vinden in de Treffer of op de website www.longa30.nl.Ander nieuws