Grolse Boys verliest in de slotminuut van SC Rijssen

GROENLO - Grolse Boys was tot vandaag dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis. Daar is vanmiddag tegen Sportclub Rijssen verandering ingekomen. De ploeg van Gerard Magendans stond tijdens de thee tegen een 0-2 achterstand aan te kijken. Na de rust kwam de ploeg uit Groenlo echter knap terug, na de 1-2 viel ook de gelijkmaker nog. Omdat deze viel in de 88ste minuut leek er in elk geval een punt in de wacht te worden gesleept door de Boys. Echter werd er te vroeg gejuicht. De bezoekers uit Rijssen maakten diep in de blessuretijd de 2-3 en gingen alsnog als winnaar van het veld.

Door de nederlaag verliest Grolse Boys de aansluiting met de subtop. Volgende week spelen de Boys hun laatste wedstrijd voor de winterstop, dan gaat het op bezoek bij "buurman" FC Winterswijk.