Chef-kok van Lichtenvoorts restaurant De Leeuw wint Glazen K
12-01-2012LICHTENVOORDE – Chef-kok Marcel Stronks van restaurant De Leeuw heeft maandag het Glazen Kalf gewonnen. Dat is de prijs die uitgereikt word aan de kok die het beste kalfsgerecht heeft gemaakt. Deze wedstrijd werd gehouden tijdens de vakbeurs Horecava in Amsterdam.
'Ik ben erg blij met deze prijs', laat de Aaltenaar weten. 'Veel goede koks voor mij hebben deze prijs gewonnen.'
Ander nieuws
-
17-04-2024
Heb jij ze al gespot? Er zijn steeds meer minibiebs
-
16-04-2024
Vergeten verhaal van verzetsheldin Tante Riek wordt tot leven gebracht
-
16-04-2024
Provincie wil komende vier jaar 100 keer een dorpendeal sluiten ter verbetering van de leefbaarheid
-
16-04-2024
Op weg naar het Aaltense centrum, naar school of de soos? Pak het beweegpad!
-
15-04-2024
Dubbele namen in de Achterhoek, zo zijn ze ontstaan
-
15-04-2024
Man en vrouw achtervolgd door klein, rood dier