Header image

45.000 ballonnen voor het Ballonnenfonds Groenlo

GROENLO - Het Ballonnenfonds dat onlangs is ingesteld door Groenlo Vestingstad Promotion is een daverend succes geworden. Méér dan veertig straten, scholen, carnavalsgroepen en individuele personen hebben een beroep gedaan op het Ballonnenfonds.

“Waar we met het instellen van het Ballonnenfonds gehoopt hadden op 35.000 ballonnen zijn het er uiteindelijk 45.000 geworden aldus Erik Mentink van Groenlo Vestingstad Promotion. Maar we hebben dan ook iets meer aanvragen binnen gekregen dan dat we ballonnen hebben maar met een paar kleine aanpassingen kunnen nagenoeg alle aanvragen bijna volledig gehonoreerd worden aldus Mentink. Alle ballonnen zijn gesponsord en daar zijn we heel blij mee”. Het bedrijfsleven heeft kunnen kiezen door eigen ballonnen met eigen logo in te brengen of mee te doen met de gezamenlijke carnavalsballon. Inmiddels hebben alle aanvragers bericht gehad waar ze de ballonnen kunnen ophalen op zaterdag 26 februari 2011. Kortom het Ballonnenfonds voorziet duidelijk in de behoefte.

Groenlo zal er kleurrijk uitzien tijdens de carnaval en het zal een lust voor het oog zijn om straks door al die prachtig versierde straten te fietsen. Speciaal hiervoor heeft Groenlo Vestingstad Promotion een mooie fietsroute gemaakt. Iedereen die ballonnen heeft aangevraagd zit in de fietsroute. Het zou natuurlijk fantastisch zijn dat wanneer de fietsers op zaterdagmiddag 5 maart door de straten fietsen er carnavalsmuziek door de straten klinkt. Dit zal zeker sfeerverhogend werken. Het wordt een onvergetelijke fietstocht die start op zaterdag 5 maart vanaf de Markt in Groenlo. Daar kan bij de promotiekar het routeblaadje gekocht worden (helft opbrengst gaat naar de kindercarnaval). Tussen 13.00 uur en 15.00 uur kunnen de fietsroutes gekocht worden. Dus doe allemaal mee en laat hiermee uw waardering blijken voor al die mooie straatversieringen. De route kan natuurlijk ook gefietst worden op de andere carnavalsdagen. Maar het routeblaadje zelf is slecht op zaterdag 5 maart te koop. Voor alle info rondom het Ballonnenfonds zie www.groenlovestingstadpromotion.nl hier staan ook afbeeldingen van de gezamenlijke ballonnen.Ander nieuws