Header image

Stadstrein start met kortingsactie bij OV & speelgoedmuseum

DOETINCHEM - De elektrische stadstrein rijdt zaterdag 14 juli om 10.00 uur haar eerste ronde vanaf de parkeerplaatsen naar de binnenstad. De route start op de Varkensweide. De stadstrein is gratis en duidelijk te herkennen aan het bord op het dak met de tekst “Hop-on Hop-off Shuttle”.

 

 

Er is voor gekozen om de stadstrein de naam Hop-on Hop-off Shuttle te geven. Daarmee past het in het concept van Hop-on Hop-off services in andere (grote) steden en is het direct herkenbaar voor bezoekers. De Hop-on Hop-off Shuttle heeft de uitstraling in de stijl van Lekker. Doetinchem. Bezoekers van de binnenstad kunnen vanaf zaterdag gratis gebruik maken van de Hop-on Hop-off Shuttle. Deze rijdt op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en koopzondag. Er is plek voor 16 inzittenden. In de Hop-on Hop-off Shuttle is ruimte om een rollator en boodschappen mee te nemen.

 

 

Op zaterdag 14 juli krijgen de eerste 100 gebruikers van de Hop-on Hop-off Shuttle een kortingskaartje van 50% voor het Openbaar Vervoer & Speelgoedmuseum. De kortingskaart is alleen te gebruiken op zaterdag 14 juli 2018. De Hop-on Hop-off Shuttle heeft een halte bij dit museum. Om 14.00 uur opent gedeputeerde van de Provincie Gelderland, mw. J. Meijers, in het museum de tentoonstelling: The World of Barbie. Het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum heeft een overzichtstentoonstelling gemaakt van de beroemde pop Barbie en haar gebruiksvoorwerpen.Ander nieuws