Header image

Open (stad)huis Doetinchem

DOETINCHEM - De verbouwing van het stadhuis is afgerond en we zijn trots op het resultaat.

Onze wens, een stadhuis waar de dienstverlening aan de inwoners centraal staat, is geslaagd. Daarnaast voldeed het oude stadhuis niet meer aan eisen van deze tijd. Het vernieuwde stadhuis is publieksvriendelijk, transparant en duurzaam. Alle publieksbalies zijn gebundeld in de centrale hal. Ook de raadzaal vindt u nu op de begane grond. Alle inwoners van de gemeente Doetinchem zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Op zaterdag 1 oktober, vanaf 13.45 uur, staan alle deuren in het stadhuis voor u open. Voorafgaand verricht Commissaris der Koningin, de heer Cornielje een openingshandeling op het bordes. Hierbij wordt hij begeleid door de schutterijen, vendeliers en drum- en showfanfare DES uit de gemeente Doetinchem.

programma 13.00 uur welkom door burgemeester op bordes stadhuis 13.15 uur vendelzwaaien onder begeleiding van vaandelmars op Marktplein 13.25 uur officiƫle heropening stadhuis door Commissaris der Koningin, de heer Cornielje 13.30 uur alle schutterijen, vendeliers en DES zwaaien af 13.45 uur de deuren van het stadhuis gaan open voor het publiek 17.00 uur einde open dag

Voor meer informatie over de verbouwing van het stadhuis kunt u kijken op www.doetinchem.nl/stadhuis.Ander nieuws