Header image

Meet & Match Markt 2018 in De Graafschap stadion

DOETINCHEM - Met elkaar de Achterhoekse samenleving mooier maken. Heeft u materialen, advies, vrijwilligers, teambuildingsuitjes voor het goede doel in de aanbieding of heeft u deze juist nodig? Kom dan naar het gratis event de Meet & Match Markt op 2 oktober en maak prachtige verbindingen.

 

Deze editie: te gast in onze blauw-witte trots het Graafschap Stadion te Doetinchem. Spreekstalmeester Sjoerd Weikamp zal alles op ludieke wijze aan elkaar praten onder het genot van een hapje en een drankje. Wethouder Frans Langeveld zal de beurs officieel openen. Als verrassing zullen burgemeester Mark Boumans en een ex-burgemeester Hans Martijn Ostendorp een speciale act opvoeren gedurende de avond.

 

Hoe werkt het?
Het event heeft een beursvloerachtige setting waar we de vrager (stichtingen e.d.) en de aanbieder (ondernemers) bij elkaar brengen zodat er een match ontstaat. En dat alles zonder dat er een factuur verstuurd wordt. De notaris maakt de match officieel. Afgelopen jaar is er met alle 65 Uitdagingen 8500 matches gemaakt die een maatschappelijke waarde vertegenwoordigen van 7,5 miljoen euro.

 

Meld u snel aan op www.doetinchemseuitdaging.nlen geef uw vraag en/of aanbod waar een maatschappelijk initiatief blij van kan worden. Dinsdag 2 oktober 2018 van 16.30-19.00 uur ETL Dales Businesslounge van de Vijverberg.

 

De Meet & Match Markt is een samenwerking tussen Doetinchemse Uitdaging en Vrijwilligerscentrale Doetinchem.Ander nieuws