Header image

Ladies Night in Amphion te Doetinchem

DOETINCHEM - Je wilt geld ophalen voor een goed doel. Eén van de snelste manieren om dit geld bij elkaar te krijgen is het maken van een naaktkalender. Zo ook de Calendar Girls waarbij een groep vrouwen van middelbare leeftijd een naaktkalender maken. Het stuk was al een grote hit op West-End en is nu ook in de Nederlandse versie te bewonderen.

Het waargebeurde verhaal speelt zich af in Yorkshire waar een groep vrouwen van een plattelandsvereniging zich vooral bezig houden met koekjesbakken, breien en dat soort dingen. Als de man van Annie overlijdt besluiten ze geld in te gaan zamelen voor de leukemie afdeling van het ziekenhuis. Dit doen ze met een naaktkalender, waarmee ze zelfs de internationale pers halen.

Hilarische scènes worden afgewisseld met wat diepgang, waardoor het toneelstuk meer is dan alleen twee uurtjes lachen.Dit meeslepende toneelstuk is een aanrader voor een heerlijke Lady’s Night met vriendinnen.

De recensies liegen er niet om! Deze voorstelling is een daverend succes. Dit gebeurt op zeer indrukwekkende wijze door Henriëtte Tol, Anne-Mieke Ruyten, Lieneke le Roux, Maeve van der Steen, Hetty Heyting, Wivineke van Groningen, Diana Dobbelman e.a..

Te zien op dinsdag 28 februari, aanvang 20:00 uur. Entree € 36,00. De kaartverkoop is al gestart dus wees er snel bij en reserveer nu uw kaarten! Dit kan telefonisch via 0314-376000, van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur of via www.amphion.nlAnder nieuws