Sportclub Haarlo wint eerste wedstrijd na de winterstop

HARFSEN/HAARLO - Sportclub Haarlo heeft een knappe eerste overwinning geboekt na de winterstop. Uit bij Harfsen werd een verdiende 1-2 overwinning behaald door de ploeg van Dick Makkink.

Gijs Radstake zet de gasten vlak voor rust op een 0-1 voorsprong door een prachtige goal in de bovenhoek van het doel. In de tweede helft komt Harfsen beter uit de kleedkamer, maar blijft Haarlo ook kansen krijgen. In de slotfase vergroot Danny Verhoeven de voorsprong naar 0-2, maar direct daarop is het Harfsen met de aansluitingstreffer.

In de slotminuten wordt de overwinning toch over de streep getrokken en wint Haarlo verdiend met 1-2 in Harfsen. Vanavond tussen 18.00 en 19.00 in 'Tussenstand' een reactie van Sp. Haarlo-trainer Dick Makkink.

In die zelfde klasse deed het Groenlose Grolse Boys afstand van de onderste plekken. De ploeg van vertrekkend trainer Roy Tammel won in eigen huis met 2-0 van het Enschedese PW 1885.