Sportclub Haarlo wint eenvoudig van Almen

HAARLO - Sportclub Haarlo heeft vanmiddag eenvoudig gewonnen van Almen. "Ik vond het een eenzijdig verhaal" zo concludeerde trainer Dick Makkink van Haarlo.

De ploeg van Dick Makkink legde de basis voor de overwinning in de eerste helft. Het was Lars van den Dobbelsteen die de score opende. Almen kreeg hierna nog een redelijke kans, maar Haarlo gaat met een 2-0 voorsprong de rust in. Het is Bart Lerink die vlak voor de thee zorgt voor deze 0-2.

Na de rust is Almen niet meer bij machte nog iets aan de voorsprong van Haarlo te doen. Het duurt tot de 59ste minuut voordat Haarlo opnieuw kan scoren. Het is Lars van den Dobbelsteen die er met zijn tweede van de middag 3-0 van maakt. Hierna krijgt Haarlo nog diverse goede kansen o.a. van Robin Lappenschaar en Bas Harmsen. Beide heren weten echte het doel niet te treffen.

Bart Lerink lukt dit nog wel een keer, in de 87ste minuut van de wedstrijd scoort ook hij voor de tweede keer deze middag, waardoor de eindstand wordt bepaald op 0-4.

Haarlo speelt volgende week tegen IJsselstreek, het is nog even afwachten of Gijs Radstake hierbij zal zijn, hij viel namelijk al voor rust uit met een blessure.