Sportclub Haarlo langs 10 man van Oeken

HAARLO - Sportclub Haarlo heeft zaterdagmiddag weinig moeite gehad met Oeken. De nummer 5 en 6 van de ranglijst streden eigenlijk alleen in de eerste helft echt tegen elkaar. Na 40 minuten voetbal leek de 1-0 te vallen, een speler van Oeken voorkwam dit, echter had hij hier wel de noodrem voor nodig. Deze werd door de scheidsrechter bestraft met een rode kaart. Vlak voor rust maakt Maurice Willems dan wel de 1-0. Het is een dubieus doelpunt, grote vraag was of de bal over de lijn was geweest. De scheidsrechter vond van wel en dus kwam het doelpunt op het scorebord.

Haarlo begon de tweede helft sterk, het is Sergio Willems die de voorsprong voor de ploeg van trainer Dick Makkink verdubbeld. Oeken kan hier met 10 spelers niets meer tegen over zetten, waardoor Haarlo een gemakkelijke zege behaald. Het enige wat de Haarloërs zich zelf kwalijk kunnen nemen is dat ze niet vaker hebben gescoord.Het wordt uiteindelijk 3-0, de derde goal van de middag komt op naam van Joost Wassink. Haarlo heeft door de zege de 5de plek op de ranglijust stevig in handen. Volgende week staat in Groenlo de derby tussen Grolse Boys en Haarlo op het programma.