Ruime nederlaag voor Sportclub Haarlo

HAARLO - "Het was niet de middag van Haarlo" staat te lezen op het twitter account van Sportclub Haarlo. Wellicht de enige juiste omschrijving voor de wedstrijd van vanmiddag. De ploeg van trainer Dick Makkink speelde tegen IJsselstreek dat, net als Haarlo, volop meedeed in de tweede periode. Verschil is alleen dat Haarlo de tweede periode nog steeds kan pakken en IJsselstreek niet meer.

Vanmiddag was er echter maar een ploeg die de zege verdiende en dat was de ploeg uit Deventer. Via een strafschop kwam IJsselstreek halverwege de eerste helft op 0-1. Kort daarna lag ook de 0-2 er al in. Haarlo doet vlak voor rust via Bart Lerink nog wel wat terug, de aansluitingstreffer wordt dus op een goed moment gemaakt.

Na de rust komt Haarlo er echter niet meer aan te pas. De gasten zorgen nog voor het enige doelpunt van de tweede helft. De manschappen uit Deventer winnen met 1-3 en nemen de punten mee uit Haarlo.

Sportclub Haarlo speelt komende zaterdag (26 maart) tegen Zuid Eschmarke in Enschede. Bij winst mag Haarlo zich kampioen van de tweede periode noemen en gaat het aan het eind van het seizoen deelnemen aan de nacompetitie.