Header image

Werknet voor Achterhoekse ZP’ers LACH start groeimiddag

Winterswijk - Op 5 maart organiseert platform LACH een groeimiddag in het Talentenpark in Winterswijk.

De groeimiddagen hebben als doel inspiratie te organiseren voor zelfstandige professionals (ZP’ers). LACH organiseert deze maandelijkse bijeenkomsten op wisselende locaties, groeiplekken, in de Achterhoek. Tijdens de groeimiddag kan de ZP’er meepraten aan allerlei thematafels op het gebied van ondernemersvaardigheden zoals: acquireren, presenteren, PR & marketing, social media, samenwerken en financiën. Ook is er tijdens deze middagen ruimte voor de dynamische ‘wiekentwiesessie’ en is een fotograaf aanwezig om profielfoto’s te maken van de deelnemers voor de LACHcommunity.

Het platform LACH is een werknet voor zelfstandige professionals in de Achterhoek. LACH is opgericht Professionals in november 2011 en is per 1 maart operationeel. LACH wil de positie van ZP’ers in de markt versterken.

Kitty Tenten, de LACHmakelaar: “Dankzij de reacties op de kennismakingsbijeenkomst in november 2011 hebben we een helder beeld gekregen van de vraag van de ZP’er en die is: Omzet! Hierop zijn vier programma’s ontwikkeld die gericht zijn op het ondersteunen van het realiseren van omzet: Groeimiddagen, Groeitafels, Opleiding & Coaching en de Flexibele Schil. Natuurlijk is er nog genoeg te ontwikkelen maar we willen ook gewoon beginnen en dat doen we op 5 maart met de eerste groeimiddag”.

Het Talentenpark is te vinden aan het Beatrixpark 22 in Winterswijk De groeimiddag is van 14.45 tot 17.30 uur. Deelname is gratis voor leden en kost 25 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via www.platformlach.nl.Ander nieuws