Header image

Verdachten mishandeling aangehouden na volgen bloedspoor

JOPPE - De politie heeft op de avond van Bevrijdingsdag in Joppe twee mannen aan kunnen houden die verdacht worden van mishandeling. Dit nadat er melding binnenkwam van een man met letsel die bij een woning aanbelde. 

Rond 22.20 uur zaterdagavond belde een melder met het verhaal dat er een Engels sprekende man bij hem voor de deur stond die mishandeld zou zijn. Hij had letsel aan zijn gezicht en handen.

Zoektocht

De politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen. Het slachtoffer verbleef een paar dagen in een huisje in het bos met twee anderen. Na een zoektocht met het slachtoffer en het volgen van een bloedspoor kwamen de dienders uiteindelijk uit bij een huisje in het bos waar nog twee mannen aanwezig waren. Beide mannen weigerden elke medewerking en zijn daarom beide aangehouden voor mishandeling.

Ambulance

Omdat het slachtoffer flink letsel had en ook last kreeg van zijn buikstreek ging hij mee met een ambulance. Het OM zal binnenkort, nadat de politie verder onderzoek verricht heeft, een beslissing nemen over de afhandeling. 

Door: mediapartner LokaalGelderlandAnder nieuws