Header image

Toneelgroep D.O.E.K. Beltrum brengt Edelweiss

BELTRUM - Toneelgroep D.O.E.K. Beltrum staat nog drie keer op de planken met het stuk Edelweiss, geschreven door Carl Slotboom.

D.O.E.K. neemt u mee naar Berghotel Edelweiss waar de toneelschrijver Jan van Loon zit op kosten van zijn uitgever in Berghotel Edelweiss in de Oostenrijkse Alpen. Hij probeert te genieten van zijn vakantie maar wordt getrakteerd op onrust, een mysterieus afspraakje en een hoop vraagtekens.

Joost, een vogelvriend en de dameswandelclub, onder leiding van Els de Wit, hebben eveneens hun intrek in het hotel genomen. Dan wordt de klusjesman Leopold met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen en valt bewusteloos neer. Op dat moment verschijnt er een nieuwe hotelgast: Robert Krems.

Als dan de kabelbaan niet meer werkt en de eigendommen van de hotelgasten verdwijnen, vindt hotelbezitster Inge Múller het tijd worden om actie te gaan ondernemen. Robert Krems schijnt met dit alternatief niet echt gelukkig te zijn.

Er zijn nog toegangskaarten te koop voor donderdag 9 februari aanvang 20.00 uur en zondagmiddag 12 februari aanvang 14.30 uur bij zalencentrum Dute in Beltrum. Tel. 0544 481282. Zaterdagavond 11 februari is uitverkocht.

Voor meer informatie www.toneelgroepdoek.nlAnder nieuws