Header image

Poppentheater ‘Aye Aye Kapitein’ op locatie

ACHTERHOEK - Vanaf het voorjaar 2012 komt AridaPoppenTheater (Arida Stomps – Petiet) met haar poppentheater op locatie om de productie ‘Aye Aye Kapitein’ te spelen. Dit op uitnodiging van scholen, verenigingen, bedrijven, campings, zorginstellingen etc.. AridaPoppenTheater is een reizend poppentheater voor de kleine mensen. De voorstelling duurt zo’n 60 minuten en is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.

Het verhaal wordt al spelend (soms acterend) verteld, waarbij er interactie met het publiek zal zijn. Deze productie, die met sfeervolle muziek wordt ondersteund, wordt in een levensgroot professioneel en origineel decor gespeeld. Zowel de handpoppen, het decor als attributen zijn in een atelier met de hand gemaakt. Het is dan ook een feest om deze voorstelling te mogen spelen! ‘Aye Aye Kapitein!’ is een kleurrijke, warme, sprookjesachtige en knusse voorstelling, waarbij een intieme sfeer wordt op geroepen.

De toeschouwer wordt meegenomen in de belevingswereld van Kapitein Jan en gaat mee op reis naar de wonderlijke wereld van het 'Zeerijk'. Het thema is 'Zee' maar het is tevens een bewerking van een sprookje. Dankzij de eigen geluidsinstallatie is spelen voor grote groepen mogelijk. Kinderen genieten eindeloos van deze ware belevenis.

De voorstelling is op zichzelf geschikt als een leuk, creatief en mooi stukje poppentheater, maar kan voor scholen ook vooraf gegaan worden door een lesbrief. Deze lesbrief kan zo uitgebreid of summier mogelijk behandeld worden met de kinderen in de les.

Voor meer informatie: www.aridapoppentheater.nlAnder nieuws