Header image

Popmuziek door leerlingen Boogie Woogie in Winterswijk

WINTERSWIJK - Het is belangrijk dat leerlingen regelmatig ervaring opdoen in het samenspelen met andere instrumenten en leerlingen, zeker binnen de praktijk van de lichte muziek (pop/ jazz etc.). Daarom zal in de week van 6 t/m 10 februari 2012 in de lessen extra aandacht worden besteed aan het samenspel in verschillende combinaties.

De samenspelweek wordt afgesloten met een presentatie waaraan leerlingen en docenten meewerken. Dit slotconcert vindt plaats op vrijdag 10 februari om 19.30 uur in de concertzaal van Boogie Woogie – instituut voor kunst en cultuur – Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Diverse bands en ensembles, zowel vaste formaties als speciaal voor deze week samengestelde groepen, zullen van zich laten horen, zowel in standaardbezetting als in combinatie met blazers en zang.

Op het programma staan actuele Engelstalige nummers van bekende pop-artiesten als Bon Jovi ( "Have a Nice Day"), Bryan Adams ("Summer of 69"), Jessye J. ("Price Tag"), Ben l óncle Soul ("Seven nation army") en Bruno Mars ("Marry you").

De bigband is ook van de partij en speelt een viertal arrangementen waaronder "Funky Joe" waarin gitarist Tom Gregoor en bassiste Iris Halleriet zullen excelleren en het overbekende "Flashdance....what a Feelin" met vocals van zangeres Lianne Gebbinck.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!Ander nieuws