Header image

Nieuwe opzet Carnaval in Meddo

MEDDO - Op zaterdag 11 februari a.s. zal het jaarlijkse carnaval in Meddo plaatsvinden. Echter, de opzet zal dit jaar compleet in een nieuw jasje gehuld zijn. Alaaf!

Afgelopen jaar was het laatste jaar dat C.V. De Knorrepotten, zoals de organisatie achter het carnaval heet, het carnaval op de traditionele bekende manier heeft georganiseerd. De reden van de verandering is dat de huidige programmering een opfrisbeurt nodig had. Hiervoor zijn eind 2011 overlegmomenten geweest tussen de Knorrepotten en J.C. Elbekurkie. Door deze combinatie te combineren en van beide het beste te pakken kan het carnaval Meddo weer naar een hoogtepunt gebracht worden in 2012! 'Carnaval nieuwe stijl!'.

De avond zal geopend worden door de Raad van Elf om 20.11 uur. Hierbij zullen enkele speeches van zittend prins Raymond en adjudant Frank ten gehore gebracht worden. Daarnaast zal uiteraard ook de bekendmaking van het nieuwe prinselijk paar bekend gemaakt worden. Aansluitend zal J.C. Elbekurkie rond de klok van 21.15 uur de feestband 'Dogz' presenteren. Dogz staat bekend als Neerlands meest doldwaze feestband die het land kent! Het feest zal doorgaan tot 01.00 uur in zaal Spiekerman aan de Goorweg in Meddo. Entree bedraagt € 5,- aan de deur.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.elbekurkie.nl. Voor informatie over de band op www.dogz.nl.Ander nieuws