Header image

Muzikaal programma tijdens Koningsdag bij Home in Eibergen

EIBERGEN – Op 27 april proosten we op de verjaardag van Koning Willem Alexander. Voor Irish Pub Home reden om goed uit te pakken. Cry Wolf Gang, Dark Fluid en Lady en de Vageband staan op het programma.

De band Cry Wolf Gang is te typeren als een stevige bluesband met uitstapjes naar (blues)rock. De band zelf noemt het Powerblues. Belangrijkste invloeden en herkenbaar in het geluid van de band zijn bluesgiganten als Rory Gallagher, Roy Buchanan en Johnny Winter.

Dark Fluid is een semi-akoestische 3-mansformatie. Kortgezegd spelen ze akoestische grunge in de stijl van de befaamde MTV Unplugged sessions. De setlist beslaat eigen nummers en covers van onder andere Pearl Jam, Nirvana, Radiohead, Foo Fighters, Stone Temple Pilots.

Lady en de Vageband speelt voornamelijk bekende rock en popnummers waarvan door niet voor de hand liggende overgangen geheel (vage) versies gemaakt worden. Van Nick en Simon naar Brohymn? Eitje! Van de Bolero naar Greenday? Net zo makkelijk. Het blijft Lady en de Vageband.

Irish Pub Home hanteert geen entree tijdens evenementen. Wil je meer lezen over de programmering of is er interesse in andere evenementen? Bekijk onze facebookpagina.

Foto: Pixabay.comAnder nieuws