Header image

Muziekschool Oost-Gelderland verzorgt concert in Vorden

VORDEN-Vrijdag 9 maart a.s. verzorgen diverse leerlingen en orkesten van Muziekschool Oost-Gelderland een concert in de grote zaal van het Dorpscentrum Vorden, Raadhuisstraat 6 in Vorden. Aanvang van dit concert is 19.30 uur, de zaal is een half uur voor aanvang geopend voor publiek. Toegang gratis.

In dit concert een optreden van de strijkersklas o.l.v. Cor Vinke. Dit zijn de jongste strijkers van de muziekschool, leerlingen die zo’n twee jaar les hebben. Het schoolorkest bestaat uit leerlingen die al wat langer les hebben. Zij verzorgen ook een onderdeel van dit concert, evenals het gevorderde kamerorkest. Deze orkesten staan allemaal onderleiding van Cor Vinke.

Verder staat op het programma o.a. drie werken uitgevoerd door het klarinetensemble o.l.v. Jos Peulers. Ook treedt voor u op het blokfluitensemble o.l.v. Maya Schulten. Zij brengen o.a. een trio ten gehore van James Hook. En kunt u genieten van Ierse Muziek uitgevoerd door de Eastlanders.

Kortom een zeer gevarieerd programma. Toegang gratis. Sinds september vorig jaar verzorgt Muziekschool ook muzieklessen op locatie in Vorden. Het is dan nu ook voor het eerst dat de muziekschool een regioconcert in Vorden verzorgt. Een regioconcert is zeer geschikt voor jong en oud, en geeft een mooi beeld van de vele mogelijkheden die Muziekschool Oost-Gelderland te bieden heeft.Ander nieuws