Header image

Kids Vakantiegids komt met ‘walking talking’

LANDELIJK - De nieuwste Kids Vakantiegids voorjaarsspecial 2011 kan het beste gelezen worden met de smartphone bij de hand. De uitgever komt met een ‘supercoole’ QR-edition op de markt, met quick response code.

De reports van de Kids Vakantiedetectives in het magazine worden nu ondersteund door ‘funtastische’ compilatiefilms die de kids zelf op locatie gemaakt hebben. Zo zijn de Kids Vakantiedetectives voor het nieuwste nummer een weekendje op persbezoek geweest bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen om deze vakantiebestemming te testen. Naast het report op papier kan de lezer nu ook de QR code scannen om de avonturen van de detectives in het park te kunnen zien.

Daarnaast roept de redactie van Kids Vakantiegids gezinnen en kids op om reviews met films in te sturen voor de artikelen in de komende editie, onder meer via de eigen Kids Vakantiegids Nieuwtjesbrief en social media netwerken als Hyves, Twitter en Facebook. Zo zoekt de redactie bijvoorbeeld vakantiebeoordelingen met films voor het artikel ‘De allercoolste kidsclub vakanties in Turkije!’ De leukste inzendingen worden op de redactie bewerkt en geplaatst in Kids Vakantiegids. Naast een interactieve redactie nodigt de uitgever ook haar adverteerders uit om via QR codes hun kindvriendelijke vakanties te laten zien.

Het eerste digitale en interactieve kids- en vakantiemagazine Een primeur volgens uitgever Marlotte Lubbers, ‘Kids Vakantiegids is hiermee het eerste kids- en vakantiemagazine die met een digitale en interactieve editie komt! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan dit ‘walking talking’ issue en we vinden het geweldig dat we onze lezers nu nog meer bij Kids Vakantiegids kunnen betrekken en nog beter kunnen voorzien van doelgroepgerichte informatie.’

Kids Vakantiegids ‘walking talking’ voorjaarsspecial Deze ‘walking talking’ Kids Vakantiegids voorjaarseditie 2011 verschijnt op 18 april a.s. en is te koop via de (online) winkels voor €2,95. De QR codes zijn makkelijk te scannen met de smartphone en een QR-reader is gratis te downloaden.

Kids Vakantiegids magazine is samen met de website www.kidsvakantiegids.nl het grootste vakantieplatform voor families. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun (groot)ouders/verzorgers om een vakantie of uitstapje te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie.Ander nieuws