Header image

Gratis toegankelijke informatieavond ‘Zien zonder bril’

WINTERSWIJK- Voormalig SKB-oogarts Stefanie Schmickler geeft een presentatie en beantwoordt vragen.

Het Augen Zentrum Nordwest in Ahaus organiseert donderdagavond 23 februari 2012 van 19.30 tot 21.15 uur een gratis toegankelijke informatieavond 'Zien zonder bril' in Hotel Frerikshof in Winterswijk.

Oogchirurg Stefanie Schmickler, in 2011 door het gezaghebbende Duitse tijdschrift 'Focus' nog uitgeroepen tot een van de beste oogchirurgen van Duitsland, geeft een presentatie over het weer kunnen zien zonder bril en de nieuwste behandelmethoden onder andere op het gebied van staar. Niet alleen zal dr. Schmickler een informatieve presentatie geven over de nieuwste behandelmethoden, ook is er volop ruimte om haar vragen te stellen.

“Als oogchirurg haal ik niet alleen veel voldoening uit het behandelen van patiënten, maar ook uit het informeren van mensen over de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom organiseren wij enkele gratis toegankelijke informatieavonden over het weer kunnen zien zonder bril. De techniek staat niet stil en er zijn steeds modernere methoden beschikbaar om mensen weer te kunnen laten zien zonder hulpmiddelen.” Aldus dr. Schmickler.

Alle geïnteresseerden zijn welkom, aanmelden is alleen gewenst. Dat kan telefonisch op 0049 2561 93 000 of door een email te sturen naar: infoavond@augen-zentrum-nordwest.deAnder nieuws