Header image

Fanfare Kunst na Arbeid in theatervoorstelling Ons kent Ons

ULFT - De makers van Ons kent Ons verzorgen al ruim elf jaar de afsluitende sketch van het programma Man Bijt Hond. Nu staan zij ook in het theater! Met een avondvullende revue is Ons kent Ons op zaterdag 10 maart in het theater van de DRU Cultuurfabriek te zien. Met bijzondere medewerking van Fanfare Kunst na Arbeid uit Ulft.

In 2011 won Man Bijt Hond de Gouden Televizier-Ring, dé prijs voor het meest beeldbepalende televisieprogramma in 60 jaar Nederlandse televisie. Het dagelijkse programma gaat op zoek naar wat mensen bezighoudt en brengt dit door klein nieuws groot en groot nieuws klein te maken. Het onderdeel Ons kent ons ruim elf jaar verreweg de populairste bijdrage aan het slot van de uitzending. In sketchvorm geniet de kijker van talloze eigenaardige verhalen en belevenissen, gebracht door even opzienbarende personages.

In De Revue nemen het publiek en personeelsleden afscheid van de plaatselijke 12,5 jaar jubilerende Superbuur. De winkel wordt overgenomen door een grote keten: Dumbo. De kassadames Cobie en Dooie met superbuurmanager Arjan, het Amsterdamse bankstel, de linedancers, de aan lager wal geraakte drinkende tame Typse en de inburgerende Turken maken de revue tot een feest. Muziek, een echte cancan-dans, een meedoe-quiz, een Amsterdams levenslied, een lach en een traan en vooral veel sketches smelten samen tot een warme revue met humor als de verbindende factor. Fanfare Kunst na Arbeid heeft een verrassende rol in de voorstelling!

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 10 maart 2012 om 20:00 uur in de Rabobankzaal van de DRU Cultuurfabriek. Tickets zijn voor € 20,- p.p. verkrijgbaar aan de receptie van de DRU Cultuurfabriek (Hutteweg 24, Ulft) of via tel. 0315 – 714358. Tevens zijn ze te bestellen via de website www.drucultuurfabriek.nl.Ander nieuws