Header image

Brandweer Winterswijk zoekt vrijwilligers

WINTERSWIJK - Mensen redden, branden blussen, ongevallen met gevaarlijke stoffen bestrijden, verkeersslachtoffers uit voertuigen bevrijden en nog veel meer taken verrichten vrijwilligers van de Brandweer Winterswijk.

Collega’s gezocht

Brandweer Winterswijk is ervan overtuigd dat in iedereen een hulpverlener schuilt. Vrijwilligers bij de brandweer zijn namelijk werkzaam in alle beroepsgroepen en komen uit alle lagen van de bevolking. Zowel mannen als vrouwen. Beschikt u over een goede lichamelijke en geestelijke conditie, bent u sportief en praktisch ingesteld, werkt u graag in een team en goed improviseren is uw talent. En wenst u zich graag in te zetten voor Winterswijk. Dan is de brandweer wellicht iets voor u.

Informatiemiddag

Om enthousiaste mensen gelegenheid te bieden kennis te maken met de brandweer in Winterswijk organiseert de brandweer op zondag 23 september tussen 13.00 en 16.00 uur een informatiemiddag in de brandweerkazerne aan de Europark 16. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen aan de aanwezige brandweermensen.

“Samen zorgen voor een veilig Winterswijk juich ik van harte toe. En daar spelen vrijwilligers een belangrijke rol in”, laat burgemeester Bengevoord weten.

Meer informatie

Op www.brandweer-winterswijk.nl is meer informatie te vinden. Mogelijk bent u geïnteresseerd maar niet in de gelegenheid om naar de informatiemiddag te komen dan kunt u contact opnemen met postwinterswijk@vnog.nl.Ander nieuws