Asperges eten in de Achterhoek
12-02-2015ACHTERHOEK - Met de campagne ‘Asperges eten in de Achterhoek’ slaan restaurants, telers, streekproducenten, wijnbouwers en Achterhoek Toerisme de handen ineen om culinair Achterhoek onder de aandacht te brengen van gast en inwoner.
Vanaf de tweede donderdag van april tot 24 juni (Sint Jan) siert het witte goud menig Achterhoekse menukaart en dit wordt, samen met Achterhoekse wijnen en streekproducten, onder de aandacht gebracht van een breed publiek. Met de uitgifte van een brochure, een nieuwe website en een mediacampagne, zowel online als offline, verwacht de organisatie tijdens de ‘aspergemaanden’ het restaurantbezoek onder de aandacht te brengen.
Achterhoek Toerisme heeft dit jaar de activiteiten van het Achterhoeks Aspergegilde overgenomen om het Asperges eten in de Achterhoek onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Met het netwerk dat door de jaren heen is opgebouwd verwacht de organisatie het restaurantbezoek ook in het voorjaar een mooie impuls te kunnen geven.
Voor meer informatie kunt u zich via info@achterhoek.nl of 0545-250380 wenden tot Achterhoek Toerisme.
Ander nieuws
-
18-04-2024
De Feestfabriek lanceert nieuw creatief bureau onder de naam CARBID
-
18-04-2024
Lex Schellevis nieuwe griffier gemeente Oost Gelre
-
18-04-2024
Jeany begint op ‘haar’ MSA-festival in Winterswijk aan haar volgende missie: de kissformsa-challenge
-
18-04-2024
Graafschap vrouwen komen uit in de Eerste Divisie KNVB vrouwen: “We gaan voor een gelijk speelveld met De Graafschap”
-
17-04-2024
Heb jij ze al gespot? Er zijn steeds meer minibiebs
-
16-04-2024
Vergeten verhaal van verzetsheldin Tante Riek wordt tot leven gebracht