Header image

Vals Plat treedt op in Bredevoort

BREDEVOORT - De beste dialectrock komt natuurlijk uit het Oosten van Nederland: denk aan Normaal, Jovink en Bökkers. Een handjevol Bredevoortse muzikanten gaat op 20 april a.s.  Het beste van deze bands spelen; ze hebben zich verzameld onder de naam Vals Plat en staan te popelen om onmundig te knappen. Reken op een portie van alles waar deze eerlijke en heerlijke muziek voor staat: høken, daldeejen, harder!, ’t geet d’r helderop, marattamotta.

Vals Plat bestaat uit: Ronald van der Sligte en Jarno Dibbets op zang, Arjan Schreurs en Henri Smit op gitaar, Boris ten Dam op drums en Pieter Veldkamp op bas.

Kom allemaal op zaterdag 20 april a.s. je Achterhoekse hart ophalen aan een portie brekken en angoan van Vals Plat, in de Prinsenfesthal aan de Winterswijksestraat 65 in Bredevoort. Aanvang 21:30 uur en entree gratis. De hal is vanaf 20:30 uur geopend. Er kan alleen betaald worden met contanten er is geen pin aanwezig.

Deze editie kent net als de vorige keer ook een blagenconcert. Op deze zaterdag van 16:00 uur tot 18:00 uur is er volop vertier voor de jongste muzikanten onder ons. Kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes en uiteraard hun ouders høken met dezelfde opzet als voor de avond. Ook kunnen ze naar wens geschminkt worden!

Er is ook aan de innerlijke mens gedacht. Vanaf 16:00 uur staat Ronny Kempers met zijn foodtruck ‘Ronny’s’ voor jullie klaar. Ook zal hij ’s avonds aanwezig zijn om jullie maagjes te voorzien van een heerlijk stukje vlees! Want zonder goede ondergrond kom je nergens!

Allen tot ziens op 20 april a.s.!Ander nieuws