Header image

Legends of Rock Tribute Tour in Kulturhus Dinxperlo

DINXPERLO - Op zaterdag 24 november a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour wederom naar Kulturhus Dinxperlo voor een spetterende Rock Night met Van Halen by Van Hagar, Whitesnake by Coverdale (GB) en Deep Purple by Purple-D. Alle hits zoals o.a. Jump, Running With The Devil, Here I Go Again, Is This Love, Smoke On The Water en Child In Time en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow.
Kulturhus, Maurits Prinsstraat 6, in Dinxperlo opent op 24 november om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 20.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- via www.kulturhusdinxperlo.nl  en www.legendsofrocktributetour.com.
Tickets dagkassa: € 20,-.
Fysieke voorverkoop: PRIMERA

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: met Van Halen by Van Hagar, Whitesnake by Coverdale (GB) en Deep Purple by Purple-D is dit voor de liefhebbers een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Van Halen by Van Hagar
Van Hagar is een Nederlandse tribute to Van Halen, met een accent op het werk van het Hagar-tijdperk. Uiteraard komen ook alle grote hits met David Lee Roth aan bod. De band bestaat uit vijf gedreven en ervaren musici, die geen look-a-like band is. Het draait vooral om de beleving van de typische sound en feel van 'toen': energieke, vette riff-gebaseerde tracks die iedereen graag weer eens live hoort. Tracks als I'm The One, Runnin' With The Devil, Amsterdam, Hot For Teacher, Top Of The World, Why Can't This Be Love, Judgement Day, Dreams, Man On A Mission, Poundcake, maar bijvoorbeeld ook de door iedereen gekende Jump, Eruption en Right Now passeren de revue.

Whitesnake by Coverdale (GB)
Wie kent het geweldige jaren '80 repertoire van Whitesnake nou niet? Here I Go Again, Is This Love, Burn en natuurlijk nummers als Still Of The Night en Crying In The Rain. Stuk voor stuk meezingers met ijzersterke melodielijnen en ingrediënten bestaande uit seks, drugs en Rock & Roll. Coverdale weet als geen andere band de sound en sfeer van Whitesnake over te brengen bij het publiek, met een compleet eigen identiteit. De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten met stuk voor stuk een imposante CV.
Grootse wapenfeit is de uit de UK afkomstige zanger David Readman. David is het meest bekend als frontman van de Duitse befaamde hardrockband Pink Cream '69 en Voodoo Circle (2008-2016). Ook wierf hij bekendheid bij de Frans progressieve metal formatie Adagio (2000-2004). De complete band is samengesteld uit mensen die met passie en overtuiging de geweldige Whitesnake nummers ten gehore gaan brengen. De opdracht is om bij elk optreden het publiek een onvergetelijke show te bezorgen. En omdat ze er zelf ook zo veel plezier aan beleven, krijgt het publiek altijd wat het wil. Waar ook opgetreden wordt... Succes gegarandeerd!

Deep Purple by Purple-D
Met een ongelooflijke passie en beleving en muzikaal op het hoogste niveau weten de vijf mannen van Purple-D een ode te brengen aan dé rockhelden uit de jaren '70: Deep Purple. Elk optreden van Purple-D is voor de echte Deep Purple fans een ultieme ervaring en voor de liefhebbers van de 70's Rock in het algemeen een feest der herkenning. Niet alleen in de sounds wordt het origineel geëvenaard. De gehele performance maakt van een optreden van Purple-D een unieke belevenis die terug doet verlangen naar de jaren van eerlijke Rock, waar de individuele kwaliteiten van de muzikanten nog ruimte kreeg om te excelleren. Naast de grootste hits als o.a. Child In TimeWoman From Tokyo en Smoke On The Water worden ook de beste albumnummers gebracht.

Kulturhus, Maurits Prinsstraat 6, in Dinxperlo opent op 24 november om 20.00 uur haar deuren, het programma start om 20.30 uur.

Tickets voorverkoop: € 15,- via www.kulturhusdinxperlo.nl  en www.legendsofrocktributetour.com.
Tickets dagkassa: € 20,-.
Fysieke voorverkoop: PRIMERA

Foto: Van HagarAnder nieuws