Header image

Jumbo opent winkel in Aalten

AALTEN- De inwoners van Aalten kunnen binnenkort in hun eigen omgeving boodschappen doen bij een Jumbo. Vanaf woensdag 18 april 2012 kunnen zij daarvoor terecht in een tijdelijke winkel aan hetzelfde adres op de Adm. de Ruyterstraat 10. Op die dag wordt de Jumbo supermarkt feestelijk geopend.

Vanaf 14 april 2012 sluit de huidige Super de Boer winkel in Aalten de deuren. Omdat hiervoor een compleet nieuwe winkel komt, gaat Jumbo vanaf 18 april 2012 open met een tijdelijke Jumbo winkel. Directeur Marketing en Formule Colette Cloosterman-van Eerd licht toe: “We openen een tijdelijke winkel om op een later moment in de nieuwbouwlocatie een nieuwe winkel te kunnen openen. De tijdelijke winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van 1.145m2. Inwoners van Aalten en omgeving kunnen door de komst van deze winkel alvast kennis maken met de unieke Jumbo formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Bij Jumbo staat de klant centraal en streven we naar 100% klanttevredenheid.”

Over de toekomstige nieuwe locatie is Cloosterman-van Eerd razend enthousiast: “Het wordt een fantastische winkel met een zeer breed assortiment. Ook komt er een versplein waar klanten de vertrouwde ambachtelijke producten vinden waar de winkels van Jumbo bekend om staan. Na de opening kunnen de inwoners van Aalten zelf ervaren wat de kracht is van de Jumbo formule.”

Alle medewerkers van de Super de Boer winkel gaan over naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Een van de opleidingen die medewerkers volgen is de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. “Deze combinatie van service-elementen wordt door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden,” aldus Cloosterman-van Eerd.

De opening van de tijdelijke winkel in Aalten aan de Adm. de Ruyterstraat 10 is op woensdag 18 april 2012. Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de nieuwe Jumbo winkel te vieren en de klanten welkom te heten.Ander nieuws