Header image

Jeugdkerk SonRise! laat Dinxperlo sorry zeggen

DINXPERLO - De regionale gospelband Jeugdkerk SonRise! zal op zondag 4 maart in Dinxperlo vragen om excuses. Dit doet zij in Ontmoetingscentrum 'Ons Huis'.

Met als thema ‘vergeving’ wil de band op een ludieke en muzikale manier jong en oud laten ervaren hoe je excuses maakt en wat dit oplevert. De groep SonRise is een mix van mensen uit tal van kerkelijke genootschappen uit de Achterhoek. De overeenkomst zit in het feit dat ze allemaal geloven in God en Jezus.

Jeugdkerk SonRise! organiseert met grote regelmaat evenementen met een pakkend thema en trekt hier meer dan 300 jong volwassenen mee aan. Dit keer is het de beurt aan Dinxperlo en noemen zij de avond 'Sorry'. Via muziek en zang willen zij jongeren en jongvolwassenen nieuwsgierig maken over christen zijn.

De avond wordt ingevuld met muziek van de band die maar liefst uit 9 muzikanten en 9 zangers bestaat. Zij spelen een mix van bekende gospelsongs en Amerikaanse R&B van christelijke bodem. Naast muziek wordt er live een cameraregistratie gemaakt en gebruik gemaakt van theaterelementen en videoreportages die samenhangen met het thema vergeving. De spreker op dit evenement is Marten Jan Kooistra.

Al met al is de avond een aanrader voor jong en oud. Een ieder, jong en oud, kan dit meebeleven, daarom is de entree gratis. Om SonRise ook een volgende keer te kunnen organiseren, wordt er een vrije gift gevraagd.

Ontmoetingscentrum Ons Huis, Maurits Prinsstraat 6 te Dinxperlo Aanvang: 19:00 uur, zaal open vanaf 18:30 uur. Entree gratis.Ander nieuws