Header image

Inschrijving 7e editie Open Aaltens Kampioenschap geopend

AALTEN - Maandag 1 april is het startschot gegeven voor de inschrijving voor alweer de 7e editie van het Open Aaltens Kampioenschap Beachsoccer. Het toernooi vindt plaatst op vrijdagavond 28 juni en zaterdag 29 juni!

Beachsoccer op multifunctioneel Sportpark
Dit jaar wordt het toernooi voor het eerst georganiseerd op het eind vorig jaar opgeleverde multifunctionele Sportpark Zuid. Vorig jaar werd het toernooi nog afgewerkt tussen alle bouwwerkzaamheden door. Het sportpark ligt er dit jaar fantastisch bij en de organisatie van het beachsoccertoernooi kijkt er dan ook naar uit om alle teams, spelers, vrijwilligers en toeschouwers te ontvangen in het laatste weekend van juni.

Plek voor 24 teams
Er is plek voor maximaal 24 dames- en herenteams. Een team bestaat uit 4 veldspelers en 1 keeper (+wisselspelers). De wedstrijden worden gespeeld op 2 GUV BOVO beachvelden met een afmeting van 25x34 meter. Een wedstrijd duurt 9 minuten. Er wordt gespeeld met de officiële speelbal van het NK Beachsoccer. De kosten per team bedragen €50,-

Gezellig toernooi!
Naast de sportieve prestaties staat het toernooi met name in het teken van gezelligheid. Tijdens de wedstrijden vloeien de summerbeats uit de speakers, is er een horecagelegenheid en wordt er een barbecue georganiseerd. Voor de kleinsten onder ons is er o.a. een springkussen geregeld. Mocht het net als afgelopen jaar weer echt warm worden, dan wordt er gezorgd voor de nodige verkoeling.

Afsluitend feest: DJ Thomas Bussink
Zaterdagavond 29 juni, vanaf 20.00 uur sluit DJ Thomas Bussink het toernooi af met een knallend feest! De entree is uiteraard gratis en iedereen is welkom om het toernooi feestelijk af te sluiten.

Meedoen?
Wil je meedoen? Schrijf je team dan snel in via: https://www.ad69.nl/382/beachsoccer-inschrijving/
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelen omtrent het toernooi? Volg dan Facebookpagina https://www.facebook.com/BeachsoccerAalten/Ander nieuws