Header image

De Andersons in de Koppelkerk in Bredevoort

BREDEVOORT - Vrijdag 17 november treedt kleinkunsttrio De Andersons in de Koppelkerk in Bredevoort. Met ‘Hier Dooft Niets’ reizen zij langs louter inspirerende locaties en nodigen bij elke show een bijzondere lokale gast uit. Ditmaal is dat de droogkomische Bredevoortse schrijver Gerjon Gijsbers.

 

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit sprankelende kleinkunstgezelschap door het land met 'Hier Dooft Niets', een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

 

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat ‘Hier Dooft Niets’ elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze avond is dat de droogkomische Bredevoortse schrijver Gerjon Gijsbers die op eigen wijze zal vertellen en voordragen wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

 

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

 

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort

Datum: vrijdag 17 november

Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)

Entree: € 15,-

Reserveren: www.koppelkerk.nl of via 0543-216 005

                        



Ander nieuws