Aladna E1 kampioen

AALTEN - In de voorjaarsveldcompetitie korfbal wist Aladna E1 het kampioenschap te behalen. De jongste jeugd van korfbalvereniging Aladna wist de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Olympus’58 E1, te winnen met 6-2.  Het beloofde op voorhand een spannende wedstrijd te worden omdat in deze wedstrijd de beslissing over het kampioenschap zou vallen. Aladna begon goed aan de wedstrijd, creëerde de nodige kansen maar wist daaruit geen doelpunten te scoren. Gedurende de eerste helft veranderde dat en bij rust stond het 2-0 voor Aladna. De tegenstander uit Doetinchem kwam na de pauze terug tot 2-1 en Aladna had het aan het begin van die tweede helft even lastig. Maar dat was maar van korte duur. Aladna scoorde in korte tijd twee doelpunten en daarmee was de wedstrijd beslist en het kampioenschap binnen. De doelpunten in deze kampioenswedstrijd werden gescoord door Emma Beumer(3x), Sid de Groot, Tim Rijks en Lieke Venhorst. [nggallery id=607]