Header image

Aaltens Artistiek Popbelang (AAP) ook dit jaar weer actief

AALTEN - Na de zeer succesvolle viering van 25 jaar Aaltens Artistiek Popbelang (AAP) eind vorig jaar in café Schiller zal het oorspronkelijk eenmalige evenement omgezet worden in een 'herhaling'!

Na de evaluatie van het 25 jarig jubileum afgelopen week werd de (tijdelijke) organisatie van AAP gevraagd om in december 2012 een weekend te organiseren voor de lokale actie van serious request van radio 3. De oud bestuursleden bestaande uit Aad Bannink, Marco van Lochem, Han van den Essenburg, Jan van Duijvenvoorde en Richard Jongetjes hoefden niet lang na te denken.

Op vrijdag 14 – en zaterdag 15 december zal er wederom een AAP weekend festival worden georganiseerd in de plaatselijke Oerkroeg Schiller. Vrijdag zal de nadruk liggen op bands uit het heden (en recentelijk verleden), de zaterdag zal een echt reünie karakter krijgen met oud-leden van de vereniging AAP uit de jaren '80 en begin jaren '90.

Op deze manier bestaat er de mogelijkheid dat het Aaltense serious request gebeuren een familiaire aangelegenheid wordt, op vrijdag nemen de kinderen hun ouders mee en op zaterdag vice versa. Bands/muzikanten die eventueel een rol willen spelen in het gebeuren kunnen zich alvast melden via www.glimlachproducties.nl.Ander nieuws