Header image

AAA BOVO Heren 1 pakt punten in Enschede

AALTEN - Afgelopen donderdag moesten de heren van AAA BOVO een uitwedstrijd spelen tegen het tweede team van Twente ’05 uit Enschede. Deze tegenstander strijdt nog voor het kampioenschap, dus dit zou allesbehalve een makkelijke wedstrijd worden voor de Aaltense volleyballers.

De eerste set werd de volgende opstelling het veld ingestuurd: Brockötter, Van der Bend, Betting, Westerveld, Karssen, Everts en libero Van der Bend. De mannen van BOVO begonnen zeer sterk en gemotiveerd aan de wedstrijd. Er werd zeer veel van de grond gehaald, veel gescoord en prima geserveerd. BOVO stond de hele tijd op voorsprong en gaf deze niet meer uit handen, 24-26.

Ook in de tweede set bleven de Aaltense lange mannen het prima doen. Het spel werd goed verdeeld door Brockötter, waardoor de BOVO-heren goed bleven spelen en op belangrijke momenten wisten te scoren. Ook deze set werd gewonnen, ditmaal met 23-25. In de derde en vierde set werd het niveau van de voorgaande sets niet volgehouden. Twente ’05 kwam meer in het spel en bij BOVO werd het niveau minder. Ook na een aantal wissels kwam er geen verbetering in het Aaltense spel. Deze twee sets werden dan ook hard verloren met 25-14 en 25-7.

De beslissende set begon BOVO zoals het de wedstrijd begon. Door hard werken en veel scoren kwam BOVO al snel op voorsprong. Doordat er steeds meer onnodige fouten werden gemaakt, moest BOVO uiteindelijk deze set toch afstaan aan Twente ’05 met 15-13. Zo wist AAA BOVO grotendeels met overtuiging en plezier te spelen en dit leverde een verdienstelijk resultaat op, 3-2 verlies tegen de nummer twee van de ranglijst. De eerstvolgende wedstrijd wordt op donderdag 1 maart om 20.00 uur gespeeld in Lichtenvoorde tegen koploper Longa’59 Heren 2.Ander nieuws