AAA BOVO Dames 1 domineert thuis tegen Focus

AALTEN - Afgelopen weekend had AAA BOVO Dames 1 weinig moeite met tegenstander Focus Dames 1. Na negentig speelminuten stond er een keurige 4-0 op het scorebord en kon Focus met lege handen terug naar Hoog-Keppel. Anders dan de uitslag doet vermoeden was het echter wel een interessante wedstrijd om te aanschouwen in de Aaltense Stationshal.

BOVO speelde goed en erg nauwkeurig, terwijl aan de andere zijde van het net Focus dapper vocht voor ieder punt. BOVO was echter niet bij te houden en won de eerste set met 25-17. De ploeg bleek een geoliede machine en ook de tweede set liet ze sterk en vooral snel spel zien, resulterend in een 25-14 winst.

In de derde set kwam bij BOVO de klad in het spel en eventjes stond Focus op een voorsprong, 0-5. De snelle middenas van BOVO maakte daar echter korte metten mee en geroutineerd haalde BOVO ook deze set binnen, 25-19. De vierde set was het verzet van Focus gebroken en de Aaltense ploeg deed er nog even een schepje bovenop. Onder de tien bleek niet haalbaar, maar met 25-12 was het nog steeds een overtuigende overwinning voor BOVO.

De vijf wedstrijdpunten zorgen ervoor dat AAA BOVO weer de eerste plek inneemt, met vier punten voorsprong op de nummer twee, Halley Dames 2. Komend weekend zal BOVO richting Hoog-Keppel afreizen, om daar om 14.00 uur te spelen tegen het tweede team van Focus. Support is van harte welkom in de Hessenhal.