Header image

Spetterende modeshow in middeleeuwse kerk

WINTERSWIJK – De majestueuze Jacobskerk op de Markt in Winterswijk is op donderdagavond 28 november het unieke decor van een grote modeshow. Het ruim 25 meter lange middenschip van deze middeleeuwse kerk in gotische stijl ondergaat een tijdelijke metamorfose en biedt veel ruimte aan de catwalk.

De Winterswijkse ondernemers Oxener Schoenmode, Van Ommen Mannenmode by Jerry, Fauves damesmode, Modecentrum Lückman en Kappershuis De Vries zijn de organisatoren van deze modeshow. Plus & Cook verzorgt de culinaire omlijsting van dit evenement, waarbij eigentijdse mode wordt gepresenteerd in een interieur met eeuwenoude muurschilderingen.

Met instemming van het kerkbestuur wordt er groots uitgepakt in deze nieuwe setting met een indrukwekkend T-vormig podium. De nieuwe dames- en heren-wintermode wordt geshowd en kappersmodellen presenteren de nieuwste kapsels. Make-up van de modellen is in handen van DA+Mooi ’t Centrum, de grootste vestiging in Nederland. Professionele verzorging van licht en geluid in de kerk wordt gedaan door Soundsolution en en Steam.dj. Zorgvuldig gekozen muziek maakt het geheel tot een spetterende show, een unieke modebelevenis vol verrassingen in het sfeervolle, harmonieuze kerkinterieur.

Toegangskaarten à €10,- zijn verkrijgbaar bij Modecentrum Lückman. Er is plek voor maximaal 300 bezoekers. Na de modeshow geldt de toegangskaart als kortingsbon bij een aankoop in de deelnemende modezaken.

Datum: donderdag 28 november 2013 Locatie: Jacobskerk, Markt 1, Winterswijk Aanvang: 20.30 uur Kerk open: 20.00 uurAnder nieuws