Header image

Schnitzelcreatiewedstrijd bij Antoon weer gestart

WINTERSWIJK - Vanaf 21 september kunnen de gasten van schnitzelrestaurant Antoon weer hun eigen schnitzel verzinnen. Iedereen die tot eind november komt eten bij Antoon, krijgt een formulier waarop gasten het recept kunnen schrijven van hun eigen schnitzel. De winnaar wordt op een juryavond eind november bepaald en ontvangt een dinerbon voor 10 personen. De winnende schnitzel krijgt een plek op de menukaart.

Het team van Antoon maakt eind november uit alle ingezonden creaties een shortlist van 3 schnitzels. Deze worden op de juryavond bereidt en gepresenteerd aan de jury. Deze bepaald vervolgens welke schnitzel wint. Daarbij wordt gelet op de presentatie op het bord, de creativiteit van het recept en uiteraard op de smaak.

In 2011 won de Wooldse schnitzel van de familie de Jong de prijs. Deze schnitzel, geitenkaas van de Wooldse kaasmakerij Brömmels, gewikkeld in spek en een bijpassende honing-mosterd-thijm-saus heeft een blijvende plek op de kaart gekregen. Het is één van de populairste schnitzels uit het assortiment van meer dan 30 verschillende soorten.

Iedereen die tot eind november komt eten bij Antoon krijgt een formulier waarop ze hun schnitzelcreatie kunnen omschrijven. Deze kan bij de bediening worden ingeleverd. Eerdere edities van deze beroemde schnitzelcreatiewedstrijd leverden honderden ingeleverde creaties op.



Ander nieuws