Header image

Laatste workshop ‘bonbons’ maken

WINTERSWIJK - Op zaterdag 23 november aanstaande is de voorlopig laatste workshop “bonbons maken” met open inschrijving. Wil je alleen of met twee personen een workshop volgen, meld je dan snel aan. Zelf hoef je geen materialen mee te nemen, alles wordt geregeld door YourWorks.

Tijdens de workshop leer je hoe je verschillende vullingen kunt maken en deze vullingen om kunt toveren tot heerlijke bonbons. Daarnaast leer je een goede manier om chocolade te smelten en met welke materialen je kunt decoreren. Natuurlijk kom je tussendoor ook het een en ander te weten over chocolade en de geschiedenis hiervan.

Het blijft mogelijk om als groep een workshop te volgen, dat kan vanaf 8 personen en zowel op de locatie van YourWorks als op een eigen locatie. Er wordt dan in overleg een datum gekozen.

De eerstvolgende workshop is op zaterdag 23 november, vanaf 14.00 uur in Winterswijk. Vooraf inschrijven is noodzakelijk, dit kan via info@yourworks.nl of via telefoonnummer 0543-840144. De kosten bedragen € 30,00 per persoon, dit is inclusief koffie of thee en alle benodigdheden. Natuurlijk kun je tijdens de workshop veel dingen proeven en krijg je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis om te showen (en te laten proeven)!Ander nieuws