Haarlo verliest knotsgek duel in Winterswijk

Winterswijk - Sportclub Haarlo heeft vanmiddag opnieuw punten laten liggen in de slot fase. In een knotsgek duel tegen FC Winterswijk werd het in de 93ste minuut 6-5 in het voordeel van de Winterswijkers.

FC Winterswijk - Sportclub Haarlo 6-5

"De eerste twintig minuten waren voor ons" zegt Haarlo trainer Dick Makkink. Dat resulteerde in een voorsprong voor zijn club in de 20ste minuut. Danny Verhoeven schrijft de 0-1 op zijn naam. Haarlo kan de voorsprong echter niet behouden tot aan de rust. FC Winterswijk scoort in de laatste 10 minuten van de tweede helft nog twee keer, wat een 2-1 ruststand betekende.

In de tweede helft vielen de goals als rijpe appels van de boom. Amper begonnen aan de tweede hellft staat er al 3-3 op het scorebord. Voor Haarlo waren Maurice Willems (2-2) en Gijs Radstake (2-3) trefzeker. Hierna vlat de 4-3, vervolgens krijgt FC Witnerswijk twee strafschoppen. De eerste wordt gemist, maar de tweede is wel raak en de 5-3 staat op het scorebord. Hierna is het weer Haarlo dat de doelpuntenmachine laat draaien. Mauric Willems maakt de 5-4 en Danny Verhoeven penut een stafschop (5-5) In de blessure tijd verprutst Haarlo het alsnog, een slechte ingooi beland in de voeten van een FC Winterswijk speler. De 6-5 valt in de 93ste minuut. Het is de derde achtereenvolgende wedstrijd dat Haarlo een tegen doelpunt krijgt diep in de blessuretijd.