Header image

Zondag weer veel amateurvoetbal bij 8Sport

Achterhoek - Zondagmiddag in 8Sport weer een vol programma met veel voetbal uit de regio. We zijn live bij RKZVC tegen MSC in de hoofdklasse. De ploeg van Laurens Knippenborg staat nog knap eerste maar de laatste weken hebben ze onnodig punten gemorst. Tegenstander MSC uit Meppel staat zesde en doet goed mee in de hoofdklasse.

 

Ook zijn we live bij Longa'30 dat thuis speelt tegen Rigtersbleek. Lastige tegenstander voor Longa dat keurig derde staat in de eerste klasse. De ploeg uit Lichtenvoorde heeft 5 punten minder dan koploper Bemmel maar moet nog 2 duels inhalen. Rigtersbleek staat vijfde met 5 punten minder dan Longa.

 

En we zijn bij de streekderby Ruurlo tegen Grol in de derde klasse. Beide ploegen hebben de punten hard nodig om aansluiting te houden met de ploegen bovenin.Grol staat vijfde op de ranglijst, tegenstander Ruurlo achtste.

 

Verder blikken we terug op Feyenoord tegen De Graafschap, praten we na over de derby DVC' 26 tegen DCS, en een vooruitblik op de kampioenspoule bij de heren vollebal van Orion uit Doetinchem.

 

8Sport is er zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.



Ander nieuws