Header image

Bousema/Lochem op bezoek bij provinciegenoot A1 Biljarts

LOCHEM - Na de teleurstellende nederlaag afgelopen weekend thuis tegen ‘t Hartje Van Wanrooy, wacht Bousem/Lochem zondag in Apeldoorn de Gelderse derby tegen A1 Biljarts.

 

A1 Biljarts heeft net als de ploeg van Ronny Hazewinkel twee punten uit de twee gespeelde wedstrijden. Thuis werd gewonnen van De Veemarkt, maar afgelopen weekend was S.I.S. Schoonmaak in Den Haag te sterk voor de ploeg van Addy Wienk.

 

“De Apeldoornse formatie is altijd al een moeilijk bespeelbare tegenstander voor ons geweest en vooral nu is het heel belangrijk voor ons dit keer niet de punten in Apeldoorn achter te laten”, aldus captain Ronny Hazewinkel.

 

Hij speelt komende zondag weer met Martin Horn, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en John Schollink, hetzelfde kwartet als in de eerste wedstrijd toen in Sluiskil Dallinga.com met 2-6 werd verslagen.

 

“Ik ga er vanuit dat A1 Biljarts ook weer met de beide Duitsers Christian Rudolph en Ronny Lindemann gaan spelen aangevuld met Martien van der Spoel en Kay de Zwart, een op papier sterk viertal, waardoor je vanaf het begin goed bij de les moet zijn wil je een goed resultaat behalen”.

 

De eerste ballen gaan in Apeldoorn om 13:00 uur rollen.



Ander nieuws