Header image

Messentrekker Lochem bleek boze ex

LOCHEM - Het slachtoffer van een steekindicent in Lochem vrijdagavond is een 53-jarige man. Het gaat om de ex-partner van een bewoner.

De man is gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede met een traumahelikopter. De ruzie speelde zich af in een huurwoning op het TUsseler in Lochem. "Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van de ruzie, vervolgens probeerden agenten ter plaate te bemiddelen" aldus een woordvoerder die avond. De ruzie liep uit de hand. 

Volgens de bewoonster was haar ex-partner omstreeks 21.30 uur met geweld de woning binnengedrongen. Vervolgens zou hij haar hebben bedreigd met een mes. Toen agenten aankwamen was de bewoonster het huis uit gevlucht, de man zat nog binnen. Toen agenten probeerden met hem in contact te komen zagen ze dat hij een mes in handen had. Toen ze hem probeerden te ontwapenen bleek hij zichzelf te hebben verwond met het mes. De man, een 53-jarige inwoner van Lochem, is overgebracht naar het ziekenhuis maar is buiten levensgevaar. De man zal over het incident worden verhoord. Bij het incident werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

 

 

Lees ook: Persoon verwondt zichzelf bij ruzie in Lochem

Door: mediapartner LokaalGelderlandAnder nieuws