Uitslagen Clubkampioenschappen Motorcross MACL

LICHTENVOORDE - Op zaterdag 5 oktober werden op Circuit De Schans de laatste van 5 wedstrijden van de Open Clubcross van Motorcrossvereniging MACL gehouden. Tijdens deze laatste wedstrijd werd er op de gehele baan gereden, inclusief het bos, voor veel leden extra reden om deel te nemen aan de afsluitende wedstrijd.

De einduitslagen na 5 wedstrijden; bij de 65 cc kleine wielen is de eerste plaats voor Stef Nesselaar, de tweede voor Jeffrey Bruns en Nick Linderman won de derde plaats. Bij de 65 cc grote wielen won Ricardo ten Voorde, Bjorn Berendsen werd tweede en Michael Boon werd derde. Bij de 85 cc kleine wielen werd Calvin te Vaarwerk eerste, Boris Blanken tweede en Robin te Vaarwerk derde. In de categorie 85 cc grote wielen won Gabriel Karsten, werd Marc Helmink tweede en Wesley Staring werd derde. Bij de MX1B werd Thorsten Goldschmidt eerste met 162 punten, Harald Thomassen tweede met 158 punten en Bob Lageschaar behaalde de derde prijs met 150 punten. Bij de MX1A werd Kelvin Seppenwoolde eerste en Gertjan Assink tweede. Bij de MX3B won Roy Kolkman, werd Freddie Fukkink tweede en Huub Witbreuk werd derde. In de MX2B won Niels Prinsen, Jessy Berghuis werd tweede en Patrick Schadron werd derde. Rick ter Mors werd eerste bij de MX2A, Nigel Blomer tweede en Bo Rots werd derde. Bij de MX3A won Jeroen Papen, Huub Roeterink werd tweede en Joris Rensing werd derde. Bij de Jeugd in de categorie MX2 won Bjorn Beerten, Mike Raben werd tweede en Jari Dusseldorp werd derde.

Op 15 december worden de bekers aan alle winnaars uitgereikt. De volledige uitslagen zijn na te lezen op www.macl.nl