Header image

Taste Groenlo dingt mee om de prijzen in Café Top 100

GROENLO - Rockcafé Taste doet mee om de prijzen in de Café Top 100 2017. De Café Top 100 2017 wordt op maandag 6 november bekendgemaakt. Cafés mobiliseren hun achterban om te stemmen voor De Publieksprijs. Inmiddels is er een tussenstand en vinden we Taste terug op positie #4. Het is een heel voorlopige score, want stemmen kan nog tot en met 6 oktober.

 

Misset Horeca maakt maandag 6 november 2017 de complete lijst van de Café Top 100 2017 bekend. Daarnaast zullen ook de Provinciewinnaars en De Parel gehuldigd worden en de Gouden Apenstaart en De Publieksprijs uitgereikt worden. Laatstgenoemde verkiezing houdt de gemoederen nu al flink bezig. Cafés mobiliseren massaal hun achterban met het verzoek te stemmen via http://www.facebook.com/cafetop100. Inmiddels zijn er al ruim 3000 stemmen uitgebracht. Vorig jaar ging de Publieksprijs voor de tweede keer op rij naar Irish Pub The Banner uit Gilze.

 

Op dit moment gaat De Knip uit Oudkarspel aan de leiding, gevolgd door Biercafé De Goudse Eend uit Gouda en Café Bar le Duc uit Den Bosch.  Stemmen kan nog tot en met 6 oktober via http://www.facebook.com/cafetop100.

 

Tussenstand per 2 augustus 2017

1.    De Knip – Oudkarspel
2.   Biercafé De Goudse Eend – Gouda
3.   Café Bar le Duc – Den Bosch
4.    Rockcafé Taste – Groenlo
5.    Proost – Zevenbergen
6.    Swolsch café – Zwolle
7.    Café d’r Klinge – Heerlen
8.   Herberg de Compagnie – Enkhuizen
9.    Bavaria Brouwerijcafé – Lieshout
10.  Café van der Geest – NoordwijkerhoutAnder nieuws